homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 6.172 Euro gedoneerd!

Vrijwilligers

HomeWalk zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! Vrijwilligers helpen om alle wandelaars die op de been zijn, ook op de been te houden. De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: HomeWalk kan niet zonder jou. Help je mee?

Terwijl de HomeWalkers zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met het opbouwen van de checkpoints. Waar het zwaar wordt voor de deelnemers, motiveren jullie. Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie de HomeWalkers letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar! Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeWalk op 26 en 27 2021.

Ben je enthousiast geworden? Zodra de locaties voor HomeWalk 2022 bekend zijn, kan je je online inschrijven als vrijwilliger. Wil je je nu al aanmelden? Mail dan naar vrijwilliger@homewalk.nl.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@homewalk.nl of telefonisch via 06-86 83 06 56. Help ons mee en verspreid deze oproep op social media en in je netwerk. Volg ons ook op FacebookInstagram of Twitter.

We zien je graag bij HomeWalk!