homeride 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Team: Team Bloemhof

Team loopt voor: 
Ronald McDonald Huis Groningen

HomeWalk – Team Bloemhof

Wij zamelen geld in voor het Ronald McDonald Huis in Groningen!

Wat fijn dat je ons verhaal leest.
Wij zijn de familie Bloemhof! Een positieve, liefdevolle en fijne familie. Wij gaan 120 kilometer knallen! En hebben ontzettend veel zin in dit gezamenlijke avontuur. Ons team bestaat uit allemaal dames; tantes, nichtjes, (schoon)zusjes en (schoon)mama’s.
De reden dat we meedoen is dat niet één, niet twee, niet drie, maar liefst vier familieleden gebruik moesten maken van het Ronald McDonald Huis. Allemaal met een uiteenlopende redenen en gelukkig allen met een goede afloop.

Pleuni was 17 jaar geleden het eerste kind dat in het UMC Groningen kwam te liggen, Pleuni kreeg op 11-jarige leeftijd lymfklierkanker en opvolgend een zieke lever. Haar ouders, broer en zusje hebben heel veel dagen in het Ronald McDonald Huis doorgebracht. Inmiddels is Pleuni 27 jaar, ze heeft lang de gevolgen gevoeld van haar ziekzijn. Maar inmiddels kan ze zeggen dat het gelukkig goed met haar gaat.

Hailey Joy volgde in december 2018, nog maar vier maanden oud was ze toen ze werd opgenomen met het RS-virus. Op de IC kwam ze aan de beademing en hielden ze haar in slaap, zodat haar lichaampje goed kon herstellen. Hailey Joy heeft zich hier goed doorheen geslagen en is inmiddels een blijde peuter.

In december 2019 kwam ook Mart op de IC terecht. Drie maanden daarvoor werd hij geboren met het Down Syndroom en een dubbele hartafwijking. Toen hij Bronchiolitis kreeg kon hij dat zelf moeilijk aan. De reden dat hij opgenomen werd op de IC van het UMC Groningen. Nadat hij van dit verkoudheidsvirus was hersteld hebben ze opvolgend zijn openhartoperatie uitgevoerd. Ook met Mart gaat het inmiddels goed, het is een heerlijk lief ventje.

Hopelijk de laatste in rij, Betty, werd afgelopen november 2020 bij geboorte al overgebracht naar het ziekenhuis. Betty bleef misselijk en spugen, de reden; een zogenoemde slokdarmafsluiting. Haar slokdarm was aangesloten op haar longen en hier moest ze direct aan geholpen worden. Vier dagen was ze toen ze werd geopereerd, zo’n lief klein een dapper meisje. Betty is gelukkig heel goed opgeknapt en een lief baby’tje.

Pleuni, Hailey Joy, Mart en Betty zijn de reden dat wij ons in gaan zetten voor dit mooie doel.
Als familie hebben we van dichtbij meegemaakt hoe waardevol een Ronald McDonald Huis is in tijden dat je zoon, dochter, broertje, zusje, kleinzoon, kleindochter, neefje of nichtje zo ontzettend ziek is. Een plek waar je samen kunt zijn met je gezin, heel dicht bij je zieke kindje, samen met gelijkgestemden. Het geeft rust, het is een liefdevolle omgeving, een tijdelijk ‘thuis’. Het is zo ontzettend belangrijk dat deze Ronald McDonald Huizen er zijn, zodat het voor ouders/gezinnen mogelijk blijft om dicht bij hun zieke kindje te kunnen zijn.
Nu Covid-19 ook nog onder ons is en veel sponsor events niet doorgaan komt er minder geld binnen bij de Ronald McDonald huizen, reden te meer om mee te doen met de HomeWalk.

Dus, we zamelen geld in en vragen jou om je bijdrage! Hoe klein of groot hij ook is, alvast heel erg bedankt!!

Lieve groet,

Team Bloemhof!
(Anne, Annie, Dicky, Hilda, Ina, Johanna, Josien, Joyce, Kim, Lammy, Linda, Lotte, Meike & Wilhelmien)

Vrienden die Team Bloemhof helpen

 
 

€ 15,00

Femmie Compagner

Loop deur, kop d'r veur!

€ 25,00

Trijntje Vogelzang Vogelzang

€ 60,00

Heleen Eenkhoorn

€ 10,00

Caroline Roze-Brouwer

Hey familie, Heel veel succes, jullie zijn toppers! Gr. Caroline Roze-Brouwer

€ **,**

Anoniem

€ 20,00

Johan en Marita Schoterman

Met anti-schuur crème tussen de billen, moet het vast wel willen zonder al te hard te gillen!

€ **,**

Helga (én Eddy) Benjamins

Fantástisch initiatief voor een evenzo fantastische organisatie. Ook onze dochter en schoonzoon hebben een veilig heenkomen ondervonden in een loodzware tijd !!

Teamleden