homeride 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Team: Heldhaftige Strijders

Team loopt voor: 
Ronald McDonald Huis Groningen

****************************************************************************

Dit hadden we een tijdje geleden niet aan zien komen....
We hadden veel mooie activiteiten in het vooruitzicht. Benefietdiners, een benefietconcert, de high tea, Koningsdag en een prachtige sponsoractie op basisschool de Schelp. En naast deze activiteiten hadden we nog heel veel ideeën voor andere acties, maar..... de Homewalk wordt afgelast.
Na wat tranen en frustraties kunnen wij eigenlijk maar één ding zeggen: we snappen het.
Het coronavirus gooit roet in het eten en dat had niemand kunnen voorkomen. Gelukkig is iedereen in het team bereid de schouders eronder te zetten en we kunnen dan ook gelijk verklappen dat we als team Helfdhaftige Strijders aan de start zullen staan van de Homewalk in 2021!

Wat betekent dit voor de geplande evenementen?
Dat de evenementen in april en mei niet door kunnen gaan, had je waarschijnlijk al wel begrepen. Maar doordat we de kans krijgen om onze wandeltocht (een jaartje later) alsnog te voltooien, zien we ook een kans om onze activiteiten te verplaatsen!
We zullen per activiteit gaan zoeken naar een nieuwe datum. We hopen dat een aantal dingen nog vóór de zomer kunnen plaatsvinden, maar anders plannen we ze ergens daarna.
We houden je natuurlijk op de hoogte op deze pagina en we hopen dat je ons (en daarmee het Ronald McDonald huis in Groningen) blijft steunen!

****************************************************************************

Nadat Tijmen in februari 2016 acuut leverfalen kreeg, stond onze wereld op zijn kop. We verbleven 3 maanden in het RMcD huis in Groningen. Er ging een wereld voor ons open: wat een fijne plek en wat heb je het nodig op dat moment! Naast de vele zorgen in het ziekenhuis, konden we in het huis uitrusten, onze verhalen en zorgen delen, 'gewone dingen' doen (boodschappen halen, wassen, koken) en er zijn vriendschappen voor het leven ontstaan.
We zijn heel dankbaar voor de tijd daar en kunnen nu eindelijk iets terug doen!

Vrienden die Heldhaftige Strijders helpen

 
 

€ 300,00

Jarola

€ 43,70

J.H.M. Molenaar

Dit mooie bedrag hebben we ontvangen van de familie van Dulmen, een opbrengst tijdens de familiereünie van 8 maart 2020.

€ ***,**

Mondzorg Wervershoof

You never walk alone! Zet m op!

€ 100,00

Anoniem

€ 15,00

Kris Koenis

€ 45,40

Deanne Molenaar

De start van een geweldige sponsoractie op Basisschool De Schelp viel in het water door Corona, maar toch was er al een opbrengst vanuit 'de kringloopwinkel'! We hopen in het nieuwe schooljaar op een herkansing, maar willen de ouders bedanken voor hun bijdrage!

€ 60,00

Vera Bakker- Deen

Wat een mooie warme mensen zijn jullie toch. Veel succes toppers. XXX veel liefs Dick en Vera

€ 10,00

Irene Van de Kamer

Heel veel succes!

€ 20,00

Ruud van Stralen

€ 100,00

Fam Kolkman

Zet hem op heldhaftige strijders!!

Pagina's

Teamleden