homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Team: Bouwmaat Walkers

Team loopt voor: 
Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

We vinden het onze taak om naast het maken van omzet en winst iets terug te doen voor de maatschappij. Ieder jaar willen wij ons hiervoor samen met collega's inzetten en kiezen we een goed doel. Dit doen we graag op een sportieve manier, goed voor onze gezondheid, teamspirit en verbinding. Wanneer je je veilig voelt kun je het beste uit jezelf naar boven halen. Dit stimuleren we graag. Juist daarom spreken De Ronald McDonald huizen ons aan. Zij creëren een omgeving waardoor een ziek kind zich zo veilig mogelijk voelt en dus de kans op genezing wordt vergroot. Daarnaast voelen we ons verbonden met alle ouders die vechten voor de veiligheid en gezondheid van hun kind(eren). Herkenbaar, we hebben ook binnen onze organisatie collega’s die speciale zorg/aandacht aan hun kinderen moeten geven. Mocht het nodig zijn om dicht bij je kind in het ziekenhuis te zijn, dan hopen we dat er een plekje in het Ronald McDonald huis is!
Dus we hopen heel veel geld op te halen. Heb jij al gedoneerd? Kleine, grote bedragen, het maakt ons niet uit. We hopen op jouw betrokkenheid te mogen rekenen. Heel hartelijk bedankt!

Vrienden die Bouwmaat Walkers helpen

 
 

€ 15,00

Anoniem

€ 75,00

Stuca-Paint

Sterkte en doe jullie best

€ 7.000,00

BME Bouwmaten Nederland B.V.

We wensen jullie heel succes bij het neerzetten van een geweldige prestatie! Samen kunnen we veel bereiken voor dit mooie doel.

€ 20,00

De klusspecialist henk kraak

Succes allemaal

€ 5,00

Natasja Koolen

Teamleden