homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 18.324 Euro gedoneerd!
Teams: 12

Nieuws

HomeWalk uitgesteld naar 2021

25 March 2020

Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft met pijn in haar hart na een zorgvuldige afweging besloten HomeRide, HomeRun en HomeWalk van 27 en 28 juni aanstaande uit te stellen naar 26 en 27 juni 2021 (datum onder voorbehoud).

Door alle maatregelen en ontwikkelingen rond het coronavirus is het, voor zowel deelnemers als de organisatie, op dit moment niet mogelijk de fondsenwervende sportevenementen optimaal voor te bereiden. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, fans en alle andere betrokkenen stonden bij deze beslissing voorop.

Jullie staan al met ruim 1.100 stoere en betrokken HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers ingeschreven voor dit jaar. Hiermee staan jullie ook automatisch ingeschreven voor 2021. Met veel dank aan jullie staat op de drie donatietellers bij elkaar het prachtige bedrag van € 327.000. Ook dat opgehaalde bedrag blijft staan en nemen we mee naar volgend jaar.

Samen zetten we onze schouders eronder om in 2021 een prachtige jubileumeditie van HomeRide, HomeRun en HomeWalk neer te zetten. We gaan voor een recordopbrengst, zodat de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen ook in de toekomst een fijne plek kunnen zijn voor families van zieke en zorgintensieve kinderen. Ontzettend bedankt voor de onmisbare bijdrage die jullie daaraan leveren.

5 veel gestelde vragen

We snappen dat je op dit moment veel vragen hebt over jouw deelname aan HomeRide, HomeRun of HomeWalk. Hieronder beantwoorden we een paar van die vragen. Heb je na het lezen hiervan nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@homewalk.nl of 088 - 221 90 05.

1. Waarom worden HomeRide, HomeRun en HomeWalk uitgesteld?
Door alle maatregelen en ontwikkelingen rond het coronavirus is het, voor zowel deelnemers als de organisatie, op dit moment niet mogelijk de fondsenwervende sportevenementen optimaal voor te bereiden. Deelnemers kunnen, vanwege de maatregelen die zijn getroffen door de overheid, niet optimaal fondsenwerven en trainen. Omdat het niet duidelijk is hoe de verspreiding van het coronavirus zich verder ontwikkelt, kan het Ronald McDonald Kinderfonds op dit moment geen veilige en gezonde HomeRide, HomeRun en HomeWalk op 27 en 28 juni 2020 garanderen.

2. Waarom kunnen HomeRide, HomeRun en HomeWalk niet worden verplaatst naar het najaar?
HomeRide, HomeRun en Homewalk zijn 24-uurs-events, waarbij ook ‘s nachts gefietst, gelopen en gewandeld wordt. Onze planning in juni is daar ook op afgestemd, omdat de nachten dan het kortst zijn. Daarnaast is de kans op slechte weersomstandigheden in het najaar groter. Veiligheid tijdens onze events staat altijd voorop.

3. Ik sta ingeschreven als deelnemer voor 2020, moet ik me dan opnieuw inschrijven voor 2021?
Nee, dat hoeft niet. Als je bent ingeschreven voor HomeRide, HomeRun of HomeWalk 2020 wordt jouw inschrijving automatisch overgezet naar HomeRide, HomeRun of HomeWalk 2021. Je hoeft in 2021 niet opnieuw inschrijfgeld te betalen.

4. Wat gebeurt er met mijn opgehaalde sponsorbedrag?
De donaties die jij tot nu toe hebt opgehaald, blijven staan op jouw persoonlijke pagina en worden automatisch meegenomen naar de editie van volgend jaar.

5. Wordt er in het weekend van 27 en 28 juni 2020 een ander event georganiseerd?
Op zaterdag 27 juni om 10.00 uur organiseren we voor alle ingeschreven deelnemers een online webinar met Yvon Jaspers, Peter Heerschop en Wilco van Rooijen. Ook dagen we alle HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers uit om al wandelend, hardlopend of fietsend een route af te leggen in de vorm van een hart. Samen maken we zo heel veel hartjes voor de families in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. #hartjesporten

Meer nieuws