homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 424.417 Euro gedoneerd!
Teams: 34

Nieuws

4 voordelen om jouw bedrijf in te schrijven voor HomeWalk

4 January 2022

Categorie: 
Algemeen

HomeWalk is méér dan een sponsortocht. Ja, teams laten zich sponsoren door hun netwerk van familie, vrienden, buren en collega’s. En ja, daar zetten ze een eigen sportieve prestatie tegenover. Want een uitdaging is het: in 24 uur 120 kilometer wandelen in estafettefvorm. Dat doe je om je eigen grenzen te verleggen, maar zeker ook voor de gezinnen met een ziek of zorgintensief kind in een Ronald McDonald Huis. Met deze sportieve inzet zorgen we ervoor dat deze gezinnen altijd bij elkaar kunnen zijn. 

Teams zijn er in verschillende vormen: familieteams, vriendenteams of burenteams, maar ook teams bestaande uit collega’s! Voor dit soort teams zijn er namelijk veel voordelen om mee te doen aan HomeWalk. We noemen er een paar:

 • Een stukje teambuilding
  Met collega’s samen een enorme sportprestatie leveren. Het wordt een weekend samen bikkelen, stuk gaan, elkaar motiveren, samen lachen, samen huilen. Een bijzondere ervaring die de band tussen de collega’s sterker maakt. Jullie leren elkaar op een andere manier kennen en dat zal de samenwerking op de werkvloer ten goede komen. Daar kan geen teamuitje tegen op! 
 • Vitale medewerkers
  HomeWalk is een sportprestatie, waarvoor flink getraind moet gaan worden. Veel sporten en bewegen draagt bij aan de fysieke en mentale vitaliteit van medewerkers. Dat betekent minder ziekteverzuim en productievere medewerkers. En dat is bewezen, vraag het Eric Scherder. 
 • Werkplezier 
  Door samen met collega’s naar één doel toe te werken, komt er perspectief. Er wordt over gepraat onderling, mensen waarderen elkaar en er wordt samen getraind. Werkplezier is dé sleutel tot het binden en behouden van medewerkers. Heel belangrijk in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Als werkgever kun je je medewerkers steunen bij deze uitdaging, door bijvoorbeeld trainen tijdens werktijd toe te staan of als shirtsponsor een mooie donatie te doen aan het team. Dit versterkt het gevoel van werkplezier. 
 • Profilering
  Het is een open deur, maar we noemen hem toch: de profilering van jouw bedrijf. Want ja, dat team met collega’s gaat natuurlijk veel tamtam maken. Elke keer als zij dat doen, dan wordt jouw bedrijf genoemd. Da’s toch mooi meegenomen! En dat straalt ook af op het bedrijf als werkgever, ook fijn in deze krappe arbeidsmarkt.  

Van teambuilding tot profilering: genoeg redenen om met jouw organisatie deze sportieve uitdaging aan te gaan. Wil jij graag meedoen aan HomeWalk met jouw organisatie, maar zit je nog met vragen? Neem dan contact met ons op via info@homewalk.nl. Wij helpen je graag op weg, bijvoorbeeld met een online afspraak via Teams met jou en jouw collega's. 

Meer nieuws