homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 424.417 Euro gedoneerd!
Teams: 34

Bekijk hier de route van HomeWalk 2022

HomeWalk start op 25 juni in Rotterdam. Vanuit Rotterdam wandelen we naar Capelle, Gouda, Alphen a/d Rijn, Leiden, Den Haag, om vervolgens weer te finishen in Rotterdam op zondag 26 juni.

HomeWalk wordt gelopen in estafette. Voor het teamgevoel sta je gezamenlijk aan de start en kom je als één team over de streep bij de finish.

Onderweg stop je op verschillende checkpoints waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn om even uit te kunnen rusten, de rest van je team op te zoeken, je te laten masseren of de innerlijke mens te verzorgen. Langs de route en op de checkpoints staan betrokken vrijwilligers en juichende familieleden of teamgenoten. HomeWalk 2022 gaat langs de volgende checkpoints:

 • Rotterdam: Het Kasteel, Sparta Rotterdam
 • Gouda: Sportcentrum de Mammoet
 • Alphen a/d Rijn: Scala College
 • Leiden: Zorg en Zekerheid
 • Den Haag: Cars Jeans Stadion
Hier vind je de huidige concept route, in overleg met gemeenten wordt deze route de komende periode geoptimaliseerd. Wijzigingen vinden continu plaats en ongeveer een week voor HomeWalk 2022 wordt de route definitief vastgesteld. Heb je route tips om de route nog mooier te maken? Laat het weten!
 
Cheerpoints
Naast de checkpoints vind je verschillende cheerpoints langs de route, om er samen een groot feest van te maken. Bij de cheerpoints vind je een snelle snack en word je toegejuichd en aangemoedigd door het publiek. De cheerpoints van 2022:
 
 • Etappe 1 - In verband met de korte etappe geen cheerpoint
 • Etappe 2 - HappySmile , Speeltuinvereniging de IJselkids, Nieuwerkerk
  De HappySmile wordt georganiseerd bij Speeltuinvereniging de IJselkids. Een leuke gezellige plek waar kinderen in het teken staan! Hier wordt groots uitgepakt met leuke aankleding en een dj!
 • Etappe 3 - snel bekend
 • Etappe 4 - Appartementencomplex Rijnhoeve, Koudekerk
  Een locatie gelegen aan de Oude Rijn. Richting het midden van de gehele tour. Een goed punt om de HomeRunners aan te moedigen!
 • Etappe 5 - Parkeerplaats openbaar, Rietpolderweg 9 in Voorschoten
  Een mooie locatie gelegen naast een meer. Het cheerpoint zal zorgen voor een leuke sfeer tijdens een etappe in de nacht. Het gebied is een combinatie van natuur en sport. Omringt liggen verschillende sportaccommodaties. Daarmee een goede locatie voor een cheerpoint locatie.
 • Etappe 6 - McCheerpoint, Sportcentrum de Wilgenring, Rotterdam
  Als laatste duwtje in de rug wordt het McCheerpoint georganiseerd bij Sportcentrum de Wilgenring.  Dit cheerpoint zal in het teken staan van onze trotse sponsor McDonalds. Op locatie is een dj aanwezig om te zorgen voor een feestelijke sfeer samen met alle vrienden en familie die de deelnemers komen aanmoedigen.